Велика група товарів з різноманітним асортиментом — аксесуари для проектора є дуже популярною серед споживачів. До неї входять сумки для переміщення обладнання, екрани, кріплення, кабелі, 3D-окуляри, штативи тощо. Якщо підібрати комплектацію до оптичного приладу грамотно, то можна значно поліпшити його функції та продовжити період експлуатації. У нашому магазині можна купити різні типи аксесуарів. Як зробити правильний вибір?

Навіщо потрібні аксесуари для проекторів: основні причини?

Перед тим, як замовити якісні аксесуари для проектора на нашому сайті, ознайомтесь з їхніми основними опціями:

  • забезпечують максимально зручне розташування приладу;
  • захищають гаджети від пошкоджень при переміщенні;
  • допомагають знизити споживання енергії;
  • покращують якість відтворення відео та аудіо.

Щоб купити аксесуари для проектора, які будуть максимально для нього підходити, потрібно переглянути наш каталог і знати, як правильно вибрати той чи інший девайс.

Типи аксесуарів: від сумок до екранів

У величезному асортименті гаджетів обрати аксесуари для проекторів не просто, адже товари кожної окремої категорії мають свої особливості. Проектор можна доповнити дисплеєм, кріпленнями, різноманітними кабелями та адаптерами, лампами, а також купити для нього спеціальну сумку та 3D-окуляри. Основні переваги аксесуарів:

  1. Економія електроенергії. Більшість ламп і прожекторів мають функцію енергозбереження. Завдяки цьому споживання електрики знижується, а значить проектор буде використовуватися частіше і довше за часом. Це особливо важливо, наприклад для навчальних закладів або офісів. 
  2. Якісне відтворення аудіо. Динаміки здатні організувати насичене, глибоке звучання. 
  3. Кріплення та підставка для проектора теж відіграють не останню роль. Різноманітні пристосування для фіксації на стелі, підлозі або на столі значно полегшують експлуатацію приладу. За допомогою таких аксесуарів дуже комфортно адаптувати проектор під будь-яке місце в приміщенні або на вулиці.  
  4. Екрани та фільтри суттєво підвищують якість зображення. Яскравість, чіткість, контрастність відео стають набагато кращими. Така категорія аксесуарів належить до однієї з найбільш популярних. 

Далі пропонується корисна інформація, завдяки якій буде простіше вибрати додаткові девайси для вашого проектора. 

Як обрати правильний екран для вашого проектора

На що звернути увагу, якщо ви хочете придбати екрани для проектора в будинок або офісне приміщення? Головні параметри вибору:

  • поверхня. Якісне полотно для проектора може мати, як матову, так і глянцеву поверхню. У кожної з них свої особливості. Певні матеріали, з яких роблять екран, використовуються для слабо освітленого приміщення, а деякі більше підходять для яскравої світлої кімнати;
  • габарити. Важливо правильно підібрати розміри. Для цього потрібно знати площу приміщення і відстань до точки перегляду, а також враховувати співвідношення сторін полотна;
  • яскравість, контраст. Перший показник особливо стане в нагоді в тих кімнатах або місцях, де завжди багато сонячного або штучного світла. Чим вищий контраст, тим яскравішим і насиченішим буде відео;
  • від виду екрана залежатиме спосіб його кріплення до поверхні. Наприклад, стаціонарний імпровізований монітор можна прикріпити на стіну за допомогою кронштейна, а якщо необхідно часто пересувати екран для проектора, то підійде підлоговий тримач.

Знаючи такі нюанси, вибрати аксесуар з великого каталогу на нашому сайті, буде значно легше і зручніше. 

Триподи та кріплення: забезпечення стабільності та мобільності

Пропонуємо ознайомитися з видами фіксації для проекторів. Ось основні з них:

  1. Багатофункціональні кріплення. Цей варіант підходить для всіх приладів. Він вирізняється максимально зручною конструкцією і легко фіксується на стіні, підлозі або стелі. Наприклад, екран для проектора на штативі зручний в експлуатації та додає стилю будь-якому приміщенню.
  2. Кріплення для підлоги. Такий спосіб досить популярний серед власників проекторів. Найчастіше його встановлюють у тих приміщеннях, де неможливо переміщати девайс з одного місця на інше.
  3. Для малогабаритних кімнат чудово підходить кріплення для проектора на стелю або стіну. З їхньою допомогою проектор надійно фіксують на поверхні з деревини або, наприклад, бетону.

Щоб купити оптимальний тип штатива чи іншого кріплення, варто враховувати кілька важливих чинників:

  • обов'язково потрібно врахувати співвідношення ваги гаджета з надійністю аксесуара (робоче максимальне навантаження кріплення повинно бути не більше 20% від ваги приладу);
  • поглиблення для кріпильних деталей зобов'язані збігатися з гніздами на проекторі, в іншому разі надійно зафіксувати пристрій не вийде;
  • краще зупинити вибір на тому аксесуарі, за допомогою якого екран буде розташовано максимально комфортно. 

Після того, як ви визначилися з типом кріплення, варто звернути увагу на варіанти з'єднання проектора з необхідним обладнанням. 

Кабелі та адаптери: як забезпечити сумісність і якість зображення

Зазвичай для виведення аудіо та відео на екран, девайс через кабель під'єднують до TV-приставки, ноутбука, мобільного телефону, планшета, ігрової консолі. Вибір залежатиме від пристрою, до якого потрібно під'єднати проектор. Для чого підходить конкретний роз'єм:

  1. HDMI дає можливість приєднатися до всіх сучасних гаджетів. Через нього можна отримати якісне зображення на смартфоні, планшеті, ноутбуці.
  2. VGA допомагає підключати пристрої зі старим ПЗ або взаємодіяти з різними типами техніки.
  3. USB необхідний для бездротового з'єднання з носієм інформації, яку виводять на екран.

Залишається вибрати свій відповідний варіант і використовувати приставку за призначенням. 

Купити аксесуари для проекторів в інтернет-магазині wondertech.ua

Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент аксесуарів для проекторів на будь-який смак. Ми гарантуємо якість і найдемократичніші ціни. У нас часто бувають новинки, ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами: Xiaomi, Tello, DJI, Hubsan і так далі. Замовляйте аксесуари для проектора у нас і ми доставимо їх у будь-яке місто України.