Придбання квадрокоптера без камери - широка практика. Безумовно, набагато більше уваги приділяється безпілотним літальним апаратам з можливістю вести зйомку, проте, не всі споживачі захоплюються нею навіть на аматорському рівні. Багато хто придбає техніку для навчання первинним навичкам керування, обираючи недорогі варіанти, поломка або втрата яких не стане причиною для розладу. Для чого потрібен дрон без камери і чому варто купити саме такий апарат?

 

Особливості дронів без камери

 

Квадрокоптер - радіокерований пристрій з 4 гвинтами, які попарно обертаються в протилежних напрямках. Основа конструкції - рама, на якій встановлена ​​радіоелектроніка, а також закріплені двигуни, пропелери та інші елементи. Вартість БПЛА залежить від його «начинки». Чим більше функцій і можливостей, тим вище ціна дрона.

 

Придбати квадрокоптер без камери можна недорого. Це кращий варіант для початківців пілотів, яким тільки належить познайомитися з компактними цивільними безпілотниками. Низька ціна робить прилади доступними для всіх. Один із продаваних коптерів для новачків є Eachine E010 на радіокеруванні. Його особливість - гнучкий, але міцний корпус, а також оснащення сучасною електронікою.

 

Моделі без обладнання для відеозйомки характеризуються компактними розмірами та мінімальною вагою. Мініатюрний квадрокоптер SYMA X20 важить всього 200 грам при довжині та ширині 105 мм. При цьому його літальні показники, простота керування і портативність перевершують багато професійних коптерів. Пілотувати дрон зможе навіть дитина. Підходить для польотів всередині приміщення і за його межами на відстань до 70 м.

 

Рекомендуємо купити дрон без камери пілотам, які хочуть навчитися виконувати легкі трюки в повітрі. Коптер JJRC H36 відмінно підійде для досягнення цієї мети. Його корпус виконаний з міцного пластику, а гвинти захищені кожухом. Дрон має високу швидкість і характеризується маневреністю, що дозволяє проробляти фліпи, трюки і перевороти на 360 градусів навколо своєї осі. Низька ціна і простота керування роблять апарат відповідним для покупки дитині.

 

Дрони можуть літати і в нічний час. Купивши квадрокоптер SYMA26 зі світлодіодним підсвічуванням, можна здійснювати пілотування ввечері. Обтічна форма корпусу зменшує опір вітру при польоті, а спеціальні датчики допоможуть уникнути зіткнення з перешкодами.

 

Сфера застосування

 

Квадрокоптери без камери варто придбати для новачка. Пристрої мають всю необхідну «начинку» для здійснення швидких польотів на відстані в межах 100 м. В повітрі такий безпілотний апарат може провести 5-7 хвилин. Цього достатньо, щоб початківець оператор зміг розібратися в усіх нюансах керування.

 

Дрони без обладнання для зйомки підходять для запуску в приміщенні. Вони маневрені і легко контрольовані - запустити і посадити коптер, наприклад, SYMA X27 можна всього однією кнопкою. Даний квадрокоптер успішно виконує трюки як в стаціонарному положенні, так і в режимі польоту.

 

Прості безпілотники без камери обирають і професіонали. Це хороший варіант для тих, хто хоче купити відеообладнання з конкретними функціями. Будь-який великий дрон передбачає можливість установки знімальної техніки.

 

Широкий вибір квадрокоптерів без камери представлений в інтернет-магазині Wondertech. Замовте товар з доставкою по Києву та всій Україні. Асортимент моделей постійно поповнюється.