Безпілотні літальні апарати з кожним роком стають все доступнішими. Світові виробники роблять все можливе, щоб знизити вартість квадрокоптера, при цьому забезпечивши пристрої набором корисних і просунутих функцій. Інтернет-магазин Wondertech пропонує придбати бюджетний дрон за 1000 грн, гарантуючи, що техніка може бути використана не тільки для розваги, але і для отримання високоякісних знімків місцевості з висоти. У каталозі представлені моделі ZLRC, DarwinFPV, SJRC та інших брендів.

Коли та кому варто придбати недорогий квадрокоптер

Радіокеровані недорогі дрони користуються широкою популярністю. Це цілком зрозуміло, оскільки за допомогою цивільного безпілотника можна урізноманітнити відпочинок на природі, відкрити нові можливості відео та фотозйомки з повітря, знайти для себе цікаве хобі. Крім того, купити квадрокоптер за 1000 грн можна для розваги - наприклад, дрон DarwinFPV 129 здатний виконувати трюки в повітрі.

Недорогі безпілотники рекомендують придбати:

  • для новачків, які тільки освоюють керування коптерамі;
  • для дітей - дешевий дрон буде не шкода втратити або випадково розбити об перешкоду;
  • для аматорських гонок - недорогий варіант без камери або з найпростішим обладнанням цілком може бути використаний для участі в змаганнях.

Бюджетний безпілотний апарат - кращий вибір для ознайомлення з польотами на різних режимах і аматорської аерозйомки. Пристрій даної цінової категорії часто купують дітям і підліткам, які хочуть навчитися пілотування. Вони не завжди акуратні в поводженні з дроном, тому покупку дорогої моделі варто відкласти на потім.

Ідеальним варіантом для дітей і новачків називають коптер SJRC E99 PRO 2 Black. Довгий час польоту до 20 хвилин та наявність пульта кервування роблять цю модель одною із найвигідніших до покупки. Виробники потрудилися над впровадженням блоку просунутої електроніки, що дозволило максимально спростити керування. Справитися з польотом під силу навіть дитині.

Переваги бюджетних дронів

Найчастіше саме дешеві дрони можуть похвалитися великою кількістю переваг:

  • доступність. Відносно низька вартість дозволяє широкому колу користувачів випробувати свої сили в пілотуванні;
  • навчання. На подібних дронах можна чудово проводити навчання і створювати нові стратегії;
  • компактність. Найчастіше представлені дрони зовсім невеликі і їх легко можна взяти з собою в подорож;
  • функціональність. Більшість навіть бюджетних моделей мають весь необхідний функціонал, щоб літати вам було весело.

Ви зможете придбати таку модель і навчитися всіх базових механік, щоб надалі успішно почати керувати професійними коптерами.

Критерії вибору недорогих коптерів

Під час вибору відповідного вам коптера необхідно орієнтуватися відразу на велику кількість критеріїв. Серед них:

  • тривалість польоту. Звертайте увагу на важливий критерій, який дозволить вам зрозуміти власні обмеження;
  • якість збірки. Особливу увагу приділіть вибору виробника, який навіть під час продажу бюджетних моделей проводить контроль якості під час виготовлення;
  • наявність необхідних функцій. Одразу ж дивіться характеристики та документацію, щоб краще зрозуміти про обмеження та особливості коптерів для вас;
  • відгуки самих користувачів. Зверніть увагу на те, що саме говорять волонтери, військові та інші відповідальні особи.

Саме в нашому інтернет-магазині ви зможете знайти такі моделі, які служитимуть вам роками. Головне правильно з ними поводитися і поступово покращувати свої навички:

Кращі моделі недорогих дронів на Wondertech

У більшості випадків ціни на недорогі квадрокоптери повною мірою виправдані їхніми характеристиками. Головне своєчасно зробити вибір і спробувати знайти найкращі варіанти під ваші вимоги та побажання. Наші фахівці запропонували внизу огляд кілька цікавих моделей, які точно зацікавлять вас своїм унікальним функціоналом і можливостями.

ZLRC SG106 Black

Важлива особливість моделі ZLRC SG106 в наявності камери з роздільною здатністю зйомки 4К і простому управлінні через пульт керування і смартфон. Ви зможете літати на відстань до 100 метрів і перебувати в повітрі аж до 22 хвилин. Це відмінні показники для новачків, які хочуть навчитися і почати літати професійно.

VISUO XS816

VISUO XS816 - недорогий квадрокоптер насамперед приваблює своєю мобільністю, яка виражається у вазі всього в 160 грамів. При цьому конструкція складається, завдяки чому з собою дрон буде взяти легко. Встановлено камеру з роздільною здатністю 4К і час польоту до 20 хвилин від одного акумулятора.

ZLL SG107S 4К

Сучасний дрон ZLL SG107S 4К для охочих навчитися літати та спробувати свої сили. Встановлено акумулятор на 2000 мА*год, який дасть вам змогу перебувати в повітрі до 15 хвилин. Відстань польоту не може при цьому перевищувати 120 метрів. Керувати можна прямо через Wi-Fi. Є автоповернення на базу.

Hoshi P11 MAX

Ключова відмінність модернізованого коптера Hoshi P11 MAX в часі польоту до 25 хвилин, що особливо зручно використовувати під час свого навчання. Усе завдяки великому акумулятору на 2500 мА*год. Можна відлітати на відстань до 200 метрів і поступово відточувати свої навички маневрування.

Обирайте недорогі квадрокоптери в інтернет-магазині Wondertech. На всі моделі запропоновані доступні ціни. Товар можна замовити з доставкою по Києву або Україні або придбати в наших роздрібних магазинах.