У 2024 році квадрокоптери перетворилися на досить популярну техніку. Уже давно позаду часи, коли ці апарати сприймали як іграшки. Квадрокоптер пройшов тривалий шлях від вузькоспеціалізованих пристроїв для військових цілей до незамінного інструменту в сучасному житті. Сьогодні дрони здатні літати на великій висоті і знімати вражаючі панорами. І на цьому виробники зупинятися не збираються.

Рейтинг найкращих квадрокоптерів 2024 року

Щоб підібрати відповідний літальний апарат, важливо звернути увагу на низку важливих критеріїв. Серед яких: габарити; параметри камери; спосіб керування; польотні характеристики; призначення; модель дрона; функціональні можливості тощо. Дрон з наявністю якісної камери дає змогу отримати картинку високої якості, яка була б недоступна, навіть якщо здійснювалася зйомка з вертольота. Але далеко не всі пристрої здатні показати настільки хороший результат. Виходячи з цього необхідно виділити топ-10 квадрокоптерів, які необхідно купити у 2024 році.

Xiaomi MiTu Minidrone

Це невеликий дрон з інтуїтивно зрозумілим управлінням і камерою. Пристрій моментально реагує на команди смартфона. З його допомогою можна робити різні трюки і не тільки. Для збереження контенту передбачено 4 ГБ пам'яті. Акумулятора достатньо на 10 хвилин польоту, після чого апарат потребує підзарядки. Дальність польоту становить не більше 50 метрів. Стане чудовим варіантом для новачка.

EMAX Tinyhawk Race II

Підходить для акробатичних маневрів. Відрізняється підвищеним рівнем ударостійкості. Має раму з кільцевим захистом. Ідеально підходить для дому та вулиці. Представлений у двох варіантах - базовий BNF і з розширеною RTF. Відрізняється нетривалим часом польоту - до 7 хвилин.

Ryze Tech Tello

Квадрокоптер характеризується прийнятною вартістю і хорошою камерою, яка дає можливість записувати відео в 720P при 30 к/с. За низького рівня заряду пристрій самостійно повертатися додому. Має два види швидкості та здатен виконувати різні трюки. До інших характерних особливостей варто віднести - низький рівень шуму під час польоту, і стійкість до механічних пошкоджень. Здатний бути в повітрі протягом 10-13 хвилин.

MJX Bugs 20 EIS

Це бюджетний дрон, який вирізняється якісною камерою і можливістю високо підніматися (до 120 м). Сучасний дизайн і функціональність роблять цей пристрій чудовим варіантом для новачка. Кут камери можна налаштовувати дистанційним пультом. Має вбудований GPS. У комплектацію цієї моделі входить два акумулятори. Батарейки вистачає на 22 хвилини перебування в повітрі.

Parrot Anafi

Камера на підвісі дрона здатна обертатися. Це дає можливість фотографувати об'єкти, що знаходяться набагато вище квадрокоптера. Серед головних переваг варто виділити: компактність, високий рівень опору вітру, простота в управлінні. Єдине, чого не вистачає даному апарату - функції запобігання зіткненням.

DJI Mavic Mini Fly More Combo

У рейтинг квадрокоптерів ця модель потрапила не тільки через функціональність, а й комплектацію (2 комплекти пропелерів, запасні акумулятори, транспортувальний кейс, захист гвинтів, зарядка). Відрізняється компактністю, стійкістю при сильному вітрі, наявністю автоматичного режиму зйомки і непоганим акумулятором. Але, якщо аерозйомка має здійснюватися в холодну пору року, стане не найкращим варіантом.

Syma X20P

Стане найкращим варіантом, якщо необхідно придбати квадрокоптер для дитини. Syma X20P - невеликий апарат, який характеризується автоматичним зльотом і посадкою. Підходить для запуску на вулиці та в будинку. Здатний підніматися на висоту 5-ти поверхового будинку. Заряджається протягом 40 хвилин, має інтуїтивно зрозуміле управління.

DJI Mini 2

Квадрокоптер стане чудовим рішенням для багатьох у 2024 році. Він маленький, здатний перебувати в повітрі до 30 хвилин і характеризується доступною вартістю. Має зручний контролер і велику дальність зв'язку. Відрізняється підвищеною стійкістю до вітру.

DJI Mavic Air 2

Квадрокоптер стане найкращим пристроєм, якщо планується зйомка в 4К. Порівняно з попередніми моделями, ця отримала поліпшену камеру і відео 240 кадрів на секунду. Виробником було збільшено час польоту до 48 хвилин. Має багато режимів для зйомки і відрізняється стабільністю роботи.

DJI Air 2S

Квадрокоптер, який об'єднує всі можливості попередніх моделей від цього виробника. Головним поліпшенням є 1 дюймова матриця зі здатністю зйомки в 5.4К. DJI Air 2S - найкращий варіант у співвідношенні ціна і якість. Виробником було додано кілька нових датчиків, завдяки чому дрон має схожість з Porshe.

Найкращі квадрокоптери з камерою можна придбати на сайті інтернет-магазину "Wondertech". У каталозі ви зможете вибрати недорогі дрони з необхідним функціоналом. Пропонуємо широкий асортимент літальних пристроїв з доставкою по всій Україні.